PROFIL


Anna Worm

Anna Worm

Jeg kom til verden i 1983. Det meste af mit liv, har heste fyldt utrolig meget. Fra gymnasietiden har jeg arbejdet seriøst med træning af heste, det er bl.a. blevet til næsten 10 år i stalden hos landsholdsrytter Anne Sofie Nielsen og et år hos verdensmesteren i Jóhann Skúlason. Det har givet mig en stor erfaring, som jeg drager nytte af i den daglige træning.

Jeg er uddannet C-træner, B-instruktør og national sportsdommer under Dansk Islandsheste forening. Jeg finder det utrolig spændende, at se hesten med forskellige “kasketter” på. Gennem mange år har jeg undervist ryttere på forskellige niveauer og heste med alle tænkelige problemer. I flere år har jeg drevet træningsstald på fuld tid, med træning, tilridning og kommission.

Det er dog ikke gået op i hest det hele, det er også blevet til 5 år på KU-life, hvor jeg først læste en bachelor som landskabsarkitekt og siden en kandidatgrad som landskabsforvalter. Dette afsluttede jeg i februar 2011 med specialet “Hesten som afgræsning i naturplejen.” Til hverdag arbejder jeg med naturforvaltning  som naturprojektleder i Nationalpark Thy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *